Redescopăr plăcerea de a mă uita la TV

Și când spun asta nu mă refer la cine știe ce canale și emisiuni, ci la televizorul în sine. Deși am o ofertă destul de bogată, singurele canale pe care le urmăresc (relativ rar) sunt BBC News, Sky News și Sky Sports. Mai nou am descoperit și foarte apetisantul Sky Movies, care pe lângă oferta bogată și foarte proaspătă (unele filme prezente aici abia au apărut la cinema) îți oferă posibilitatea să-ți descarci filmele și să le vezi când vrei. Aseară am butonat mai bine de o jumătate de oră și nu eram în stare să mă decid ce film să văd mai întâi, asta pentru că aș fi văzut vreo zece deodată.

Am achiziționat pachetul Sky astă-toamnă de Black Friday, motiv pentru care am primit o ofertă cu un măricel televizor LG inclus. Astfel am ocazia acum să văd filmele pe care le descarc de pe net atât pe televizorul Philips pe care l-am folosit în ultimii ani, fie pe noul LG (se pare că devin fanul brandului). Pe laptop le văd doar când sunt prea leneș. Chiar am văzut recent niște filme care trebuie savurate la calitate foarte bună, altfel îți bați joc.

Primul ar fi In the Heart of the Sea. Imaginile sunt de senzație și povestea bate tot pe acolo. L-am descărcat în HD la 7.95 GB și s-a văzut minunat. Este genul de film pe care în niciun caz nu trebuie să-l vezi "pe net" la o calitate bășită. Decât așa mai bine lasă. Am mai vorbit eu despre asta. De altfel cea mai recomandată variantă ar fi să mergeți la cinema să-l vedeți în 3D.Mi-am luat The Hateful Eight-ul lui Tarantino tot la o mărime nesimțită și a meritat, deși filmul este axat pe dialoguri și mai puțin pe imagini. Nu toată lumea îl gustă pe Tarantino în general (eu chiar nu sunt fanul lui) și implicit mulți nu vor savura acest film. Mie mi-a plăcut surprinzător de mult în prima parte, apoi m-a pierdut. Filmul a devenit plicticos și chiar grotesc către final, afisând niște imagini mai greu de digerat (pentru mine) decât cele din The Revenant, dacă tot suntem la capitolul "filme ce trebuie văzute în HD". Rating-ul de pe IMDb primit de The Hateful Eight este cu siguranță exagerat. Apropo, despre cum să te respecți ca telespectator a vorbit recent și Zoso, dând exemplu chiar această ultimă ceație a lui Tarantino.

V-aș recomand să vedeți la calitate foarte bună și Victor Frankenstein, în care vecinul meu James McAvoy joacă rolul principal. Londra de epocă este minunat recreată.

Weekend fain cu imagini pe măsură!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele