Canary Wharf: O plimbare liniștită printre monștrii de sticlă

Pentru că acum e lumină când ies de la birou, dar mai ales pentru că ieri a fost o zi frumoasă, am luat-o la picior printre canale să descopăr noi zone ale acestui fabulos cartier. Ok, nu are rost să "play it cool": mi-au picat plombele. Canary Wharf mi s-a inoculat în măduvă. Curățenia, liniștea ireală, lipsa aglomerației, aleile minunate de pe chei, avioanele care se pierdeau pe deasupra zgărie-norilor și apa care vine să completeze perfect totul mi-au creat o stare fantastică.

Sediul central Barclays este un monstru senzațional; îți vine să le trimiți un CV ăstora numai datorită clădirii (apropo, banca a fost înființată în 1690! și are 48.000.000 de clienți în 50 de țări). Foarte mult mi-a plăcut și un mall situat pe apă și sub apă, sub forma unui vapor. Aici se va afla stația Canary Wharf din cadrul crossrail-ului care va fi inaugurat peste vreo trei ani. Mi-am încheiat plimbarea prin lobby-ul One Canada Square, apoi m-am băgat la metrou.

Pozele de mai jos sunt făcute cu telefonul și nu-s editate. Mi-au plăcut atât de mult încât am aruncat vreo 5 și pe Instagram. Camera Nexus-ului este ultra user-friendly - practic nu are setări. Trebuie doar să nu uiți să activezi HDR-ul.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele