Canary Wharf: O plimbare liniștită printre monștrii de sticlă

Pentru că acum e lumină când ies de la birou, dar mai ales pentru că ieri a fost o zi frumoasă, am luat-o la picior printre canale să descopăr noi zone ale acestui fabulos cartier. Ok, nu are rost să "play it cool": mi-au picat plombele. Canary Wharf mi s-a inoculat în măduvă. Curățenia, liniștea ireală, lipsa aglomerației, aleile minunate de pe chei, avioanele care se pierdeau pe deasupra zgărie-norilor și apa care vine să completeze perfect totul mi-au creat o stare fantastică.

Sediul central Barclays este un monstru senzațional; îți vine să le trimiți un CV ăstora numai datorită clădirii (apropo, banca a fost înființată în 1690! și are 48.000.000 de clienți în 50 de țări). Foarte mult mi-a plăcut și un mall situat pe apă și sub apă, sub forma unui vapor. Aici se va afla stația Canary Wharf din cadrul crossrail-ului care va fi inaugurat peste vreo trei ani. Mi-am încheiat plimbarea prin lobby-ul One Canada Square, apoi m-am băgat la metrou.

Pozele de mai jos sunt făcute cu telefonul și nu-s editate. Mi-au plăcut atât de mult încât am aruncat vreo 5 și pe Instagram. Camera Nexus-ului este ultra user-friendly - practic nu are setări. Trebuie doar să nu uiți să activezi HDR-ul.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Dimineți de iarnă în Londra

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)