Muviz #356

freshwallpapers.net
O să încep cu The Walk, care m-a impresionat de numa', deși nu l-am văzut 3D la cinema (voi să nu faceți ca mine). Filmul prezintă cascadoria lui Philippe Petit, franțuzul care în 1974 a mers pe sârmă între Turnurile Gemene din New York, abia construite la acea vreme. De necrezut ce mari au fost coaiele acestui omuleț. Filmul, un tribut adus cutezătorilor și celei mai fascinante metropole a planetei, este realizat superb din toate punctele de vedere, iar imaginile îți taie respirația. Nota 8.

Sicario este un thriller cu distribuție mișto, acțiune destul de captivantă, dar final cam sec. Nota 7.

În așteptarea noului film semnat de Tarantino am văzut două alte westerns:  Bone Tomahawk (destul de fain, nota 7) și mai subțirelul Slow West (nota 6).

Self/less e mai captivant decât mă așteptam, dar vă dați seara că nu-i film de Oscar. Nota 7 cu indulgență. De la Matthew Goode încep să am pretenții tot mai mari.

Dacă sunteți fanii lui Quinn din Homeland (care în sezonul tocmai încheiat a suferit mai rău ca John McClane în Die Hard), vă puteți uita la Hitman: Agent 47. Dar nu vă faceți iluzii prea mari. Nota 6 cu mare generozitate.

Știți că de regulă închei cu filmele la care n-am rezistat. Cu Youth am făcut trei încercări și deși o ador pe Rachel Weisz până la urmă am abandonat definitiv acest film mult prea ciudățel, monoton și pretențios pentru gusturile mele. Și tot la capitolul "British milfs you gotta adore", am fost oripilat văzând-o pe Kate Beckinsale în monumentala prostie numită Absolutely Anything. Așa ceva, hon?

On-topic: Fuck Star Wars.

Vă urez un Crăciun minunat!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele