Muviz #355

latesttopnewsnow.com
Vă recomand The 33, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut anul ăsta. Avem aici senzaționala poveste autentică a 33 de mineri din Chile care rămân prinși mai bine de două luni la 700 de m sub pământ, pentru ca în final să fie salvați până la ultimul.

Banderas face probabil cel mai bun rol al său de până acum, iar Juliette Binoche demonstrează încă o dată că este cel puțin la nivelul lui Meryl Streep. Dacă producătorii se încordau un pic mai mult cred că ieșea un film de Oscar. Nota 7+. 

Entourage e o comedie drăguță, reușită și amuzantă în mare parte, dar finalul este de-a dreptul imbecil. În film apar mulți actori care se joacă pe ei înșiși în roluri scurte, zise si cameos. Nota 6.

Mark Ruffalo face un rol bun în Infinitely Polar Bear. E drept, cu risc de cancer pulmonar, pentru că în fiecare scenă are o țigară în gură. Și apropo de condiția lui din film, "I hate to be bipolar! It's awesome!". Nota 7. 

No Escape este un thriller atât de alert încât nici nu mai contează că povestea e cam cusută cu ață albă. N-ai timp să respiri și nu te mai interesează alte analize. V-am zis deja că-mi place Lake Bell, da? Iar Pierce Brosnan mi se pare din ce în ce mai cool în ultima vreme. Nota 6+. 

Că tot pomeneam premiile Oscar, cred că Mr. Holmes are o șansă. Apreciez ideea originală (celebrul Sherlock este prezentat într-o altă eră, la 93 de ani), cinematografia, costumele, the acting, cam tot. Și poate mai ales pe puștiul Milo Parker, care se prezintă într-un mare fel. Nota 7. 

Închei cu Every Thing Will Be Fine, la care am adormit, atât de dramatic și încet este. Zici că e făcut de Malick. Nu-l recomand.

Weeekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"