Radu Alexandru îmi cam fură ideile

Și apoi le publică pe acolo pe unde scrie el, la Cațavencii și pe blogul personal numit Pitici Gratis. Sau poate că avem aici doar o serie de coincidențe, cum ar fi astea de mai jos. Până la urmă gândim la fel în multe privințe și este unul dintre foarte puținii bloggeri pe care încă îi citesc.

  • Anul trecut comparam incitarea fanilor Halep cu o sesiune de edging fără finalizare: "A o susține pe Halep și a te entuziasma atunci când participă la marile turnee este ca și cum ai participa la o sesiune de edging cu un partener dominator care nu te lasă să finalizezi. Lipsește punctul culminant, acel triumf care ți-ar da voie să afirmi că românca este într-adevăr o mare campioană a tenisului." Ce scrie Radu aseară pe blog? Ia uite: "Ce nu îmi place la Halep e că iese tot timpul pe locul doi sau pe acolo. E ca gagicile alea care te lasă să le lingi pe țâțe dar nu te lasă să le fuți. Fără finalizare. Mai mult te enervează."
  • Pe 1 august postam amândoi despre leul Cecil și despre absolut stupida dramă creată în online pe această temă. Eu mi-am publicat articolul dimineața, el mai pe seară

Dacă o să mai observ astfel de coincidențe o să le semnalez. Nu mă aștept ca Radu Alexandru să reacționeze pentru că, desigur, el nu mă citește! V-ați prins. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos