Muviz #352

Încep seria de azi cu The Gift, un thriller care pleacă de la o idee mai mult sau mai puțin fumată, dar care reușește să surprindă și să te mențină curios până la final. Nici distribuția nu e deloc rea. Jason Bateman mi-a demonstrat deja că nu este doar un actor de comedioare, Rebecca Hall reprezintă mereu o încântare, iar Joel Edgerton (stalker-ul din film) este și scenarist și regizor. Nota 7.

salsca.com
Un alt thriller bun este Marshland (La isla mínima), practic un True Detective in variantă spaniolă. Nota 7.

Dark Places nu prea m-a dat pe spate, la fel cum nici Charlize Theron nu reușește să o facă. Și nu mă refer doar la filmul ăsta. Nota 6.

Cop Car primește notă de trecere (adică un 6), însă ar fi putut ieși ceva mai mișto din acest scenariu.

La fel ar fi trebuit să se întâmple și cu Little Boy, care pare forțat pe alocuri. Nota 6.

The Runner nu e rău, dar lasă impresia unui episod al unui serial și mai puțin impresia unui film pentru marele ecran. Oricum, nota de pe IMDb e prea dură. Eu îi dau un 6.

Închei cu două filme la care n-am percutat deloc: Aloha (foarte fad, un film lipsit de orice rost, primește de la mine un 4) și Spy (la care am rezistat doar câteva minute). Cred că cineva ar trebui s-o oprească pe balena aia să mai apară prin filme, pentru că după ce că-i urâtă nu are nici umor.

Weeekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?