Highgate Village

Dacă o iei la picior din Crouch End în 20-25 de minute ajungi în acest minunat sătuc, aflat în pantă de jur împrejurul străzii Highgate Hill, care urcă de la Archway. Te cucerește imediat prin aura sa intimă și pur britanică, cu magazinașele și restaurantele de la fiecare colț, dar și prin priveliștele cu stadionul Emirates și City of London care apar din când în când în zare. Iar în perioada Crăciunului este de poveste. Vorba galezilor de la Phonics, keep the village alive.

În Highgate găsești și Waterlow Park, pe care l-am menționat recent, dar și un faimos cimitir în care își duc somnul de veci multe figuri celebre (printre care și Karl Marx) și care a fost subiectul a nenumărate povești și filme (majoritatea horror, desigur). Credeți sau nu, ca să vizitezi acest cimitir trebuie să plătești o taxă.

Mai jos public niște poze pe care le-am tras prin sat săptămâna trecută. Apropo, am intrat de la muncă pe blog și mai că m-am minunat văzând ce mișto arată pozele de pe blogul meu, asta datorită monitorului LG de diminesiuni considerabile pe care-l am pe birou. Parcă m-am simțit mai fotograf ca înainte!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?