Vacanță? Poate la anu'.

Mă tot întreabă unii prieteni dacă nu-mi iau vacanță, dacă nu plec pe undeva sau când mai vin prin țară. Răspunsurile sunt simple: vacanță nu-mi iau anul ăsta din mai multe motive, iar în țară o să ajung cel mai probabil la Crăciun pentru câteva zile.

Cât am locuit în România, mai ales în perioada 2009 - 2014, am tot avut vacanță. M-am odihnit și relaxat mai mult decât ar fi trebuit. Așa că nu simt câtuși de puțin nevoia să mă relaxez și să mă plimb. Din contră, am nevoie de muncă și de bani (deși, după cum spuneam, nu sunt chiar tipul românului care emigrează doar pentru a munci ca un salahor și pentru a trimite bani acasă). Ideea e că vreau să-mi plătesc niște datorii, apoi o să tot am timp de concedii.

Doi la mână, nici nu e nevoie să plec din Londra pentru mă bucura de o vacanță. Și nici nu e nevoie să am vacanță pentru a mă bucura de Londra. Sunt atâtea de făcut și de descoperit în orașul ăsta încât turistul din mine a fost trimis la hibernare, pentru a face loc unei noi categorii, anume turistul în propriul oraș.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?