The Londoner #84

Adică de prin metropolă adunate. Mai puține de data asta, c-au fost niște săptămâni liniștite.

  • Deși mai sunt aproape 5 luni până la Crăciun, celebrul magazin Selfridges (pomenit de mine chiar în precedenta postare pe blog) și-a lansat deja departamentul de Sărbători. Cică ar fi primul din lume care a făcut asta. Nerăbdători mai sunteți, copiii Moșului!
  • Miercuri (seara) și joi (toată ziua) ne vom "bucura" de o nouă grevă la metrou care va da peste cap metropola. Cred că greviștii ar trebui să meargă la Selfridges și să stea-n pula poala Moșului. Cine știe, poate el le poate satisface cererile. 
  • În unele supermarkets aerul condiționat e setat atât de crunt încât dacă nu ieși de acolo într-un minut începi să faci țurțuri pe creier. Dar vara londoneză are multe părți bune: pe lângă temperaturile primăvăratice aplaud și lipsa totală a țânțarilor.  
  • Încă descopăr zone minunate în jurul Crouch End-ului. Duminică m-am plimbat prin Parkland Walk (vezi foto), am ajuns în Highgate Wood, apoi am coborât în Crouch End pe Cranley Gardens Road, deja una dintre străzile mele preferate din oraș. Fără pubs sau magazine; doar case, priveliști, flori și un je ne sais quoi extrem de relaxant.
  • După atâtea luni în care am țopăit ca un titirez prin restaurante și farmacii, ieri am început primul meu office job. Mai încolo o să vă povestesc mai multe pe temă.
 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?