Muviz #339

impawards.com
Trebuie să încep cu La French, un film despre celebra French Connection din anii '70. Excelent filmat și costumat, ai senzația că filmul chiar a fost tras în acea perioadă. Soundtrack perfect. Ar putea deveni un clasic, dar este cam subestimat. Dacă nu mă înșel ăsta-i primul film cu Jean Dujardin pe care-l văd și pot spune că-mi place actorul (este cel care a luat Oscar pentru rolul mut din The Artist). Nota 8.

Oricât ar îmbătrâni, îl voi iubi mereu pe Al Pacino, cu excepția cazurilor în care joacă în filme absolut idioate cu Adam Sandler. Danny Collins mi-a atras atenția pe autobuzele londoneze și a fost peste așteptări. Nota 7.

5 to 7 este un film bun despre amorul bun. Tras în New York cu o actriță principală franțuzoaică (Bérénice Marlohe) ce pare a fi o brunetă Rosamund Pike. Finalul a fost minunat, cel puțin pentru mine. Nota 7.

Rămânem în incomparabilul New York cu While We're Young. N-am prea înțeles care e tema principală a acestui film, dar hai să zicem că filmul dezbate în zona "a avea sau a nu avea copii", că doar am scris și eu pe acest subiect. Articolul care m-a inspirat pe mine să abordez tema plecase chiar de la acest film. În altă ordine de idei, încep să nu mai fiu chiar așa entuziasmat când o văd pe Naomi Watts. Nota 6.

În Hellion l-am remarcat doar pe puștiul Josh Wiggins, în rest nimic deosebit. Nota 6.

Wild Horses nu trebuie să vă atragă atenția, deși distribuția bate puțin la ochi. Nota 5. 

Creștem un pic rating-ul cu Every Secret Thing, o dramă destul de reușită în care am remarcat cu tristețe că superba Diane Lane a îmbătrânit. Bine măcar că Liz Banks e încă tânără. Nota 7.

Am încercat să văd Phoenix pentru că orice film legat de WW2 mă pasionează din start. Pare un film bun, însă este construit prea lent și după 25 de minute am renunțat. Poate o să vă placă vouă.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite