Muviz #336

Am fost foarte plăcut impresionat de The Age of Adaline, care depășește statutul de chick flick și este mai mult decât digerabil, în ciuda registrului S.F. în care este construit. Blake Lively mi-a captat atenția și voi fi cu ochii pe ea în viitor. Filmul te duce cu gândul la celebrele melodii Who Wants to Live Forever și Forever Young. Nota 8.

Singurul motiv pentru care am ales să mă uit la Kingsman: The Secret Service a fost dat de faptul că în ianuarie am ajuns accidental la premiera filmului. Ca și Survivor, te plimbă prin Mayfair, unul dintre cele mai scumpe cartiere rezidențiale din lume. Taron Egerton aduce cu DiCaprio. Una peste alta filmul a fost un pic peste așteptări, dar nu-i dau mai mult de nota 6.

Omar mi s-a părut a fi un film supralicitat. Avea potențial, însă a fost realizat superficial. Nota 6.

ultraimg.com
Eh, dar ajungem la Run All Night. Mă temeam că voi fi dezamăgit în stilul Taken 3,  însă vi-l pot recomanda drept cel mai mișto thriller pe care l-am văzut în ultima vreme. Poveste captivantă, acțiune, cinematografie inedită și doi mari actori (Liam Neeson și Ed Harris) a căror rivalitate on-screen mi-a amintit minunatul Heat. Nota 8. Citiți review-urile de pe IMDb și luați-le de bune. Simpaticul moșneag Nick Nolte apare într-o singură scenă, însă are un rol mult mai elaborat în Return to Sender, un film în care superba Rosamund Pike vrea parcă să reediteze rolul batshit crazy din Gone Girl. Povestea este interesantă și nu știu de ce filmul are un rating atât de mic. Singura bubă este durata; ar fi trebuit lungit un pic. Eu îi dau un 7.

Vă tentează un horror cu Olivia Wilde în rolul principal? Nu-i stă chiar rău în postura asta și vă bagă nițel în sperieți. The Lazarus Effect ia un 6 de la mine.

Încheiem cu două seriale. A debutat de curând Wayward Pines, într-un stil foarte Twin Peaks-esque, și având o distribuție captivantă: Matt Dillon, Melissa Leo, Juliette Lewis, Carla Gugino, Terrence Howard și Shannyn Sossamon, pe care o promovam aici pe blog în urmă cu fix 7 ani, însă de atunci nu am mai văzut-o practic prin niciun film. Serialul te prinde imediat, dar după primele 3 episoade încep să am senzația că doza de sefeloid e prea mare pentru gusturile mele. Oricum, îl voi urmări în continuare.

Sunt deja la a doua încercare cu Sherlock, adaptarea modernă a celebrului personaj, jucat acum de Benedict Cumberbatch. Toate bune în principiu, numai că mi se par un pic forțate atât personajul cât și acțiunea. De văzut la câte episoade mai rezist (am văzut doar două până acum, însă trebuie menționat faptul că durata lor este cam cât cea a unui film).

Weeekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează