The Londoner #71

Adică de prin metropolă adunate:

  • Începem cu imobiliarele. Dacă peste 15 ani vei deține o casă în Londra, asta va însemna că ești milionar. Detalii aici. Am niște prieteni care tocmai și-au achiziționat una. Bravo lor! În aceeași ordine de idei, dacă ești un simplu chiriaș și vrei să locuiești singur, iată cât trebuie să faci pe an pentru a-ți putea permite acest mic lux.
  • Am trecut pe stradă pe lângă Joe Cole, fost fotbalist la Chelsea și internațional englez. Era foarte casual. Acum joacă la Aston Villa. 
  • După imobiliare, fotbal și politică, trecem (foarte natural și firesc) la piercings. Constat că tipesele londoneze preferă belciugele, adică acel piercing rotund dintr-o nară în cealaltă, care ar trebui să le facă să arate cool, dar dacă nu ești la mai puțin de 2 m de ele și nu bați bine la minunata decorațiune prima ta senzație este că le curg mucii. Prin urmare rămân adeptul acelui piercing finuț făcut într-o singură nară. 
  • La micile plăceri ale micului londonez trebuie să trec și delicioasa chocolate brownie de la restaurantele Pret A Manger. Rareori intru într-un astfel de local fără a-mi procura acest desert. 
  • Wi-Fi-ul meu moca oferit de O2 merge oribil în weekends când toți vecinii abuzează de el. În schimb compania mi-a oferit deja un bonus după 6 luni de fidelitate: acum am 250 de minute incluse și internet 4G pe mobil. Până la urmă sunt super mulțumit pentru că îmi acopăr toate nevoile lunare legate de telefonie și internet (pe mobil și pe laptop) cu doar 10 £.
  • Peste o săptămână începe aici la mine în cartier Crouch End Festival, care va ține 9 zile și se laudă c-ar fi UK's biggest community arts festival. Oferta arată mai mult decât apetisant și am de gând să profit din plin de ea în timpul liber. Doar v-am tot zis să că locuiesc în cel mai fain și mai boem sătuc londonez, nu? Un astfel de festival era de la sine înțeles. O să revin cu povești. 

Acum vă las cu câteva poze făcute zilele trecute și vă urez un weekend frumos!

Buckingham Palace
The Mall
Piccadilly Circus
St James's Park

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)