Muviz #333

Black or White. Fain. Kevin Costner mi-a plăcut întotdeauna, dar filmul ăsta are mai multe aspecte mișto. Nota 7+.

Ziceam că-s sătul de biopics și că nu mă voi uita la Selma, dar până la urmă l-am văzut. Filmul e foarte bun, dar din păcate nu oferă nicio introducere, nu afli cine era Martin Luther King și nici cum a ajuns el cunoscut. Privitorul este aruncat direct în mijlocul acțiunii. Nota 7.

M-am uitat la The Best Exotic Marigold Hotel pentru a putea viziona și continuarea care trebuie să apară în curând pe net. Britanici în India jucați de actori foarte buni. Poveste faină. Nota 7. 

Dar cu britanici în Franța vreți? Luați Gemma Bovery și nu o să vă pară rău. E bunoacă foc Gemma asta, apropo. Gemma Arterton adică, să nu facem confuzii. Nota 7.

tumblr.com
Când spui "Arnold joacă într-un film cu zombies" te aștepți la o tâmpenie, așa-i? Ei bine, Maggie te surprinde plăcut. Este filmat bine, coloana sonoră este discretă dar foarte potrivită, iar povestea umanizată la extrem. Filmul pare a fi mai degrabă o dramă decât un horror. Nota 7. Azi se pare că dau șeptari pe linie.

Good Kill avea potențial însă lasă de dorit la capitolul punere în scenă. Și parcă nici Ethan Hawke nu se încordează cum trebuie pentru acest rol. Nota 6.

The Loft e un thrilleraș care se vrea erotic și intrigant, dar eșuează pe ambele laturi. Nota 5.

Pop some corn.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează