Filmul Survivor te plimbă pe străzile din Mayfair

Adică pe alea pe care le bat eu zilnic, fie mergând la job, fie cu diverse errands. Când am luat filmul nu știam că are acțiunea plasată chiar aici, dar am dat imediat peste ambasada USA, Grosvenor Square (vezi captura de mai jos) și multe alte străzi extrem de familiare. Câteva scene sunt trase în Hyde Park și în stația King's Kross St Pancras.

Farmacia în care lucrez se află undeva în partea dreapta a imaginii, după macaraua care lucrează și acum în zonă. Avem legături destul de strânse cu ambasada, pentru că oferim storage pentru cei care merg să aplice la viză și facem fotografii pentru viză și pașaport. Cu asta mă ocup eu acolo printre altele, de la fotografiere / editare / printare / decupare, la storage, livrări, servirea clienților, diverse servicii poștale etc. (numai farmacist nu-s, în rest sunt bun la toate).

Filmul în sine este un thriller mediocru, cu destule puncte slabe, dar alert ca acțiune și digerabil de către cei pasionați de acest gen. Teroristul principal este un român, jucat de britanicul Roger Rees. Pierce Brosnan este de asemenea un bad guy, în timp ce Milla Jovovich e cea care salvează situația. Finalul are loc la New York, în Times Square, în noaptea de Revelion. În mod normal nu aș recomanda acest film și nu-i dau mai mult de nota 6, dar dacă vă place Londra și vreți să vedeți pe unde îmi fac veacul în timp ce mâncați popcorn, m-am gândit să vi-l pomenesc.

O să revin cu o serie de filme pe vineri încolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite