Xenofobie și rasism. Azi despre arabi.

Dacă aș fi xenofob și rasist aș avea o mare problemă cu arabii și în special cu arăboaicele. Alea acoperite din cap până-n picioare, pe care le văd mult prea des pe străzile Londrei. Le-aș compara poate cu niște siniștri saci de gunoi ambulanți. Mi s-ar părea că femeile astea sunt urâte, încete la minte, nepoliticoase și ciufute, iar familiile de arabi gălăgioase și deranjante, exact așa cum sunt alea de țigani. Aș strâmba nasul simțindu-le parfumurile scumpe, dar urât mirositoare.

emirates247.com
Poate c-aș remarca și că put de bani și m-aș întreba de unde-i au. Și m-ar irita până și limba aia bolborosită și hârșâită a lor, cu multe H-uri, ca o gargară nereușită. Ar fi posibil chiar să-mi spun un "De unde naiba ați venit și de ce sunteți așa de mulți?" în gând, de fiecare dată când aș da peste ei.

Și jur că nu m-ar interesa care este prietenul lor imaginar și nici regulile impuse de el, ci doar felul în care arată și se comportă în public acești concitadini.

Dar eu nu sunt xenofob și nici rasist, am mintea deschisă, sunt tolerant, nu generalizez și îmi iubesc aproapele fără niciun fel de discriminări.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)