Muviz #331

Azi recomand câteva filme "de casă", după cum erau încadrate ele pe unele casete video din anii '90.

Încep cu Life as a House, un film din 2001 pe care vreme de vreo 30 de minute l-am privit crezând că e recent și tot minunându-mă cum l-au făcut pe Hayden Christensen să pară așa puștan. Gagiul a fost nominalizat Golden Globe pentru acest rol. Filmul este minunat și mi-a oferit ocazia să revăd cuplul Kevin Kline - Kristin Scott Thomas, după ce recent îi urmărisem și în My Old Lady. Nota 8.

Alex of Venice mi-a confirmat faptul că-s fan Mary Elizabeth Winstead. E foarte plăcută ființa asta și joacă pe măsură. Nota 7.

Nu știu ce se întâmplă cu Hilary Swank. A rămas aceeași actriță de mare calitate, dar parcă filmele ei nu mai ajung în mainstream. În You're Not You face un rol cel puțin la fel de bun ca Julianne Moore în Still Alice, anume cel mai recent Oscar principal feminin. În filmul ăsta am revăzut-o și pe Emmy Rossum, pe care o pomeneam prima dată pe blog chiar săptămâna trecută. O să fiu cu ochii pe ea. Nota 7+ pentru film.

Am și două filme care nu merită văzute. Beyond the Reach este un thriller fără nicio noimă, în care doi tipi (Michael Douglas și un tinerel) se urmăresc prin deșert pentru a se căsăpi. Tras de păr, fără un plot bine structurat și fără logică. Nota 4. Iar la Jupiter Ascending am rezistat doar 11 minute, în ciuda distribuției din care fac parte Eddie Redmayne și Mila Kunis. E mult prea sefeloid pentru gusturile mele.

Pop some corn.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite