Muviz #330

Hai c-am văzut și eu American Sniper într-un final, pentru că abia acum a apărut la calitate bună pe net. Nu m-a dat pe spate, însă nici nu pot spune că-i un film slab. Cam multe pușcoace și eterna întrebare: este într-adevăr Bradley Cooper un actor foarte bun (la naiba, are deja 4 nominalizări Oscar) sau doar unul mult prea charismatic? Nota 7 pentru film.

variety.com
Mi-a plăcut foarte mult Trash, un film tras în favelele din Rio, cu niște puștani necunoscuți care joacă excelent. Totul e fain în filmul ăsta: povestea, prestațiile actoricești, fascinanta mizerie și dispunere a superbei metropole. Rooney Mara și Martin Sheen nu ar trebui creditați în distribuție înaintea puștilor, pentru că fac roluri secundare, dar deh. Nota 8.

Comet este un love story bun spre foarte bun. Abia pe la jumate am realizat că Justin Long și Emmy Rossum sunt practic singurii actori din film și asta spune ceva despre cât de mult m-au acaparat relația și dialogurile dintre cele două personaje. Nota 7.

The Voices este o comedie macabră și ciudățică, însă am urmărit-o cu interes până la final. Ryan Reynolds face un rol stupid și deraiat, dar joacă foarte bine. Nota 7.

Last Knights nu m-a impresionat, în ciuda ideii și distribuției (Clive Owen, Morgan Freeman). Nota 6.

Încheiem cu lăbăreala numită Fifty Shades of Grey. Vorba unuia de pe IMDb, e destul de trist că femeile din lumea întreagă au ajuns să se ude citind / privind așa ceva. Eu nu am citit cartea și nici nu am văzut filmul; am sărit numa' prin câteva scene pentru a mă convinge de un lucru pe care îl remarcasem din trailer, anume lipsa totală de chimie și erotism dintre futăcioșii de pe ecran. Înțeleg și faptul că povestea este de două parale, deci nu vă pierdeți vremea cu așa ceva, doar există YouPorn.

Therefore pop some porn.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus