Muviz #329

Dacă vreți s-o vedeți pe Jennifer Aniston în cel mai bun rol al ei de până acum uitați-vă la Cake. În sfârșit un film serios pentru distinsa doamnă. Nu-i de mirare că a primit o nominalizare Golden Globe. Nota 7.

Aș spune și despre Mark Wahlberg că în The Gambler face unul dintre cele mai interesante roluri ale sale. Personajul său dă replici mișto, în orice caz. Filmul e ciudățel pe alocuri, dar îi dau tot un 7.

Force Majeure ne prezintă o dramă familială într-un decor superb, însă este mai tensionat decât e cazul și coloană sonoră te enervează destul de serios. Adăugați la astea și monotonia inutilă de care nu scapi pe tot parcursul filmului (scene lungi care nu-și au sensul) și astfel obținem un film de nota 6 cu indulgență.

Walter nu e un film chiar atât de stupizel precum pare din synopsis, dar nici vreo capodoperă. Unele momente satirice, mai mult sau mai puțin subtile, sunt binevenite. Nota 6.

Aș încadra Stretch în zona comediei, nicidecum în cea a thriller-ului sau a filmelor de acțiune. Privit așa îi dau un 6.

Vreți unul cu eternul mit al puștiului care devine obsedat de o milfesă expirată? Uitați-vă la My Mistress atunci. Emmanuelle Béart, o mare frumusețe la vremea ei, îmbătrânește cam urât. Nota 6 pentru film.

Închei seria de azi cu October Gale, care m-a dezamăgit total cu scenariul. Aveam pretenția că Patricia Clarkson și Tim Roth se bagă la filme mai bune, dar cine știe, poate că în cazul Patriciei a fost vorba de amiciție, ea lucrând cu scenarista și regizoarea acestui film și în minunatul Cairo Time. Nota 5.

Și pentru că tocmai s-a lansat un nou film din cadrul unei francize al cărei succes este direct proporțional cu stupizenia sa (din păcate ambele sunt mari), vă invit să recetiți asta și să nu mergeți să vedeți filmul.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus