Lunch in the Park

Cred că revin aici în weekend
pentru un photo shooting adevărat.
Deși ziua debutase cu frig și ceață, ieri pe la prânz se făcuse foarte frumos în Londra, așa că am fost în Hyde Park să-mi iau prânzul, chiar lângă celebrul Speakers' Corner. Bă, grătare și manele nu erau. Lumea se bucura de căldură și de verdeață așa de frumos încât m-a relaxat și pe mine relaxarea lor.

Fie că băteau mingea, mâncau ori leneveau pe iarbă sau pe șezlongurile oferite de către nenea Boris (cred), londonezii profitau de unul dintre puținele lucruri pe care acest oraș le oferă cu zgârcenie, anume soarele. Deși, între noi fie vorba, am ajuns să cred că ăsta-i mai degrabă un mit.

Este minunat sentimentul de libertate pe care ți-l oferă o bucată mare de gazon în mijlocul unei metropole pline de energie. lonelyplanet.com ne spune că "London is the most verdant city of its size in the world. Green spaces cover nearly 40% of Greater London". Dar nu neapărat la asta mă gândeam eu ieri la prânz. După ce mi-am terminat pachețelul m-a cuprins o senzație de bine, uite așa, pur și simplu. Vă asigur că nu era de la șuncă. I-am mulțumit în gând lui Moș Crăciun, apoi m-am întors la muncă, visând deja la prima mea vară londoneză.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?