Ai relua relația cu un ex?

Uite, m-a lovit curiozitatea brusc așa și m-am gândit să fac un mic sondaj printre voi. Întrebarea se referă strict la un ex anume, deci nu mă interesează o discuție principială la modul "ai reîncălzi vreodată ciorba cu un fost partener, oricare ar fi el", ci aștept răspunsuri concrete de la aceia dintre voi în al căror trecut există cineva alături de care ar lua-o de la capăt. Claro?

E simplu. Puteți posta ca anonimi dacă aveți vreo problemă în zona asta și oricum nu trebuie să dați nici numele ex-ului. Ideea e să fi trecut o perioadă semnificativă de la despărțire (să zicem de la un an în sus), că dacă tocmai ați rupt-o e normal în unele cazuri să-ți dorești o împăcare. Eu caut poveștile de tipul "the one that got away", acele iubiri care v-au marcat și care nu s-au estompat odată cu trecerea timpului. Uneori noii parteneri nu fac decât să-ți amintească ce ai pierdut în loc să te facă să uiți, prin simplul fapt că nu pot ridica ștacheta la același nivel și astfel inevitabil comparăm, oricât am declara noi că nu o facem.

Hai să vă văd. Scurt și la obiect: cât timp a trecut de la break up și eventual cât timp a trecut de când ați avut ultimul contact. Restul reprezintă doar detalii extra pe care puteți sau nu să le oferiți.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează