Muviz #328

Pe Jack O'Connell l-am lăudat odată cu fiecare film în care l-am văzut, iar în Unbroken pot spune că oferă cel mai bun rol al său de până acum. Crește foarte frumos acest puști. Pe IMDb Unbroken are multe reviews negative cu care nu rezonez; am fost impresionat atât de rolul lui Jack cât și de filmul in ansamblu, regizat de Angelina Jolie. Nota 8 pentru această senzațională poveste adevărată.

Mi-a plăcut și Black Sea cu Jude Law, un thriller cu acțiunea plasată pe un submarin din Marea Neagră, aflat în căutarea unei comori. Nota 7. 

Words and Pictures este o comedie romantică inteligentă, diferită de prostioarele de gen cu care suntem obișnuiți. Nici nu mă așteptam la altceva din partea unora cum ar fi Clive Owen și Juliette Binoche. Nota 7.

Playing It Cool este însă chiar acel gen de comedie romantică pe care îl știm pe dinafară. Parcă nu mai mă dă pe spate nici Michelle Monaghan în ultima vreme. Nota 6.

Image avea potențial, dar nu m-a convins. Lipsesc mai multe chestii pe acolo. Inclusiv titlul e nepotrivit. Nota 6.

Știam că Vice e prost, dar m-am uitat la el doar din prisma fanului Bruce Willis nostalgic. Și chiar a fost prost. Nota 4.

Vroiam să văd Paddington de Crăciun, dar l-am văzut abia acum. Mi-a plăcut mai mult Londra decât ursul și pe la final am adormit. Nota 6.

Pop some corn.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite