Muviz #327

Îl știți pe Simon Pegg? Actorul ăsta a locuit 8 ani în Crouch End, loc pe care-l consideră "acasă". Zilele astea am văzut două filme cu el (sau un film jumate, mai exact). În ambele face echipă cu minunata Rosamund Pike.

Simon & Rosamund via aceshowbiz.com
Hector and the Search for Happiness începe bine, dar se fâsâie pe parcurs. Nu are impactul la care mă așteptam. Pentru mine doar imaginile cu Central London, Rosamund și unele glume de la început salvează cât de cât filmul. Nota 6. 

The World's End a început chiar și mai promițător (glume decente, British pubs, lots of beer and shit), dar pe la jumate a devenit brusc S.F. (literalmente) and I was "but why?!". Atât de proastă și neinspirată a fost turnura încât am încetat să mă mai uit. Nota 4.

Am fost dezamăgit și de filmul care marchează debutul regizoral al lui Russell Crowe: The Water Diviner. Povestea are un pic de dulceață, scenele sunt trase în grabă, iar decorurile și efectele îți pun capac: acțiunea are loc în Istanbul și ei au filmat în Australia. Filmul arată ca unul tras cu tehnologia de acum 30-40 de ani. Foarte slab, Mr. Crowe. Nota 5. Am văzut filmul ăsta la două zile de la premiera londoneză, la care au fost prezenți Russell Crowe și superba Olga Kurylenko. După cum vedeți, se pare că Russell își pierduse bagajele prin vreun aeroport, prin urmare a venit la premieră îmbrăcat așa cum mă duc eu să cumpăr de-ale gurii de la Budgens

Vreți cu amor interzis, un pic de pedofilie și un oraș frumos? Uitați-vă la Copenhagen. Îi dau un 7 cu indulgență.

Miasto 44 nu e chiar genul de WW2 movie care să te dea pe spate. Prea multă acțiune, prea multă violență și cu siguranță prea mult basm. Mult de tot. La modul "wtf-is-this-Matrix-ha-ha-ha". Unele scene te fac să râzi efectiv. La aspectul pur cinematografic filmul stă bine însă. Nota 6.

Pop some corn. Or chips. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)