Mă bucur că împlinesc 36 de ani

Și nu pentru că scap de recrutarea la război (lol), ci din simplul motiv că având mintea de la vârsta asta și aflându-mă la câteva mii de km distanță de țara de tot rahatul pe care ar trebui s-o aperi ca Rambo în eventualitatea (extrem de puțin probabilă) că ai între 20 - 35 de ani, începe războiul și ești înrolat, îmi pot permite să râd încă o dată de toate categoriile de proști pe care le enumeram anul trecut aici pe blog, în timp ce dezbăteam exact același subiect, care acum a fost reciclat de către presa de doi lei din țărișoară și de către diverși bloggeri.

De exemplu, am rămas stupefiat citind aberațiile patetice ale lui Lucian Mândruță, care a ținut morțiș să se facă de baftă de două ori la rând, pentru a nu exista dubii. Sau poate că doar a vrut să facă un pic de trafic. În orice caz, și-a primit o porție sănătoasă de mui în comentarii, ceea ce și merita (vezi aici și aici).  Pentru aceste articole mizerabile am încetat să-i mai urmăresc blogul. Lăsând la o parte căcaturile cu patriotismul, este chiar super ipocrit ironizând generația Facebook în timp ce el avea într-o vreme minim 10 postări pe zi pe această rețea de socializare. Hai sictir, patriotule, că dacă vin tancurile peste tine n-ai știi în ce țară să o tai mai repede, cu tot cu familionul tău pe care la nivel online declarativ l-ai apăra cu pieptul gol (vomitați aici). 

Încă o dată, întru calmarea nătăfleților: treaba asta stă de fapt așa. Și rețineți că pentru nicio țară de pe planeta asta (cu atât mai puțin pentru România) nu merită să lupți până la sacrificiu nici măcar din pix, cu atât mai puțin cu o armă în mână. Nici măcar dacă ai avea 9 vieți.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite