L-am cunoscut pe Ronny "Rocket" Rosenthal

În localul în care lucrez vine des un domn din Israel cu care am vorbit de câteva ori. Când a aflat că-s român a început să se converseze cu mine într-o română mai mult decât decentă. Mi-a spus că tatăl său e român și că vizitează relativ des pe meleagurile noastre. Nobil fiind, nu mi-a pomenit faptul că este un fost mare jucător de fotbal, până când mi-a explicat un coleg turc cu cine stau de vorbă. "Vezi că dânsul este Ronny Rosenthal, a jucat la Liverpool și Tottenham".

Cum am auzit asta m-am dus să-l "confrunt" pe distinsul gentleman, ocazie cu care am aflat că a fost coleg cu Ilie Dumitrecu și cu Gică Popescu și că este amic cu Hagi. Ajuns acasă l-am căutat pe Wikipedia și iată ce am descoperit. Not bad at all. Data viitoare o să mă asigur că primește niște baclava, rahat & turkish tea din partea casei.

Apropo, pe Mesut Özil deja îl văd mai des decât pe sor'mea. E un băiat de mare bun simț, de la care fotbaliștii de doi lei plini de figuri ar avea ceva de învățat. Zilele astea sper să mă trag într-o poză cu el.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Dimineți de iarnă în Londra

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)