L-am cunoscut pe Ronny "Rocket" Rosenthal

În localul în care lucrez vine des un domn din Israel cu care am vorbit de câteva ori. Când a aflat că-s român a început să se converseze cu mine într-o română mai mult decât decentă. Mi-a spus că tatăl său e român și că vizitează relativ des pe meleagurile noastre. Nobil fiind, nu mi-a pomenit faptul că este un fost mare jucător de fotbal, până când mi-a explicat un coleg turc cu cine stau de vorbă. "Vezi că dânsul este Ronny Rosenthal, a jucat la Liverpool și Tottenham".

Cum am auzit asta m-am dus să-l "confrunt" pe distinsul gentleman, ocazie cu care am aflat că a fost coleg cu Ilie Dumitrecu și cu Gică Popescu și că este amic cu Hagi. Ajuns acasă l-am căutat pe Wikipedia și iată ce am descoperit. Not bad at all. Data viitoare o să mă asigur că primește niște baclava, rahat & turkish tea din partea casei.

Apropo, pe Mesut Özil deja îl văd mai des decât pe sor'mea. E un băiat de mare bun simț, de la care fotbaliștii de doi lei plini de figuri ar avea ceva de învățat. Zilele astea sper să mă trag într-o poză cu el.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics