Am renunțat la Google Chrome

Chiar era cazul, pentru că de multă vreme acest browser îmi încetinea la greu laptop-ul, uneori chiar înghețându-l, alteori nu făcea refresh paginilor și tot așa. Problema mai gravă este că, navigând diverse forumuri, am înțeles că-ți poate strica hard disk-ul, deci deja nu mai e de joacă.

Am instalat ultima versiune Mozilla Firefox, care arată și se mișcă foarte bine și uite așa am mai adăugat un issue la lista de probleme tot mai iritante pe care Google le cauzează în ultimul timp.

Pe telefon recunosc că nu am avut probleme așa că încă voi folosi Chrome-ul acolo, deși navighez foarte rar de pe mobil. Dacă și voi sunteți nemulțumiți de acest supraevaluat Google Chrome (sau nu știți exact de ce vă merge prost computer-ul) vă sfătuiesc să studiați un pic problema apoi să reveniți eventual la Mozilla (sau la oricare alt browser), înainte să plângeți de-a binelea că nu mai aveți un hard pe care să rulați soft-ul.

Ca fapt divers, statisticile acestui blog arată că 38% dintre vizitatori folosesc Chrome, 24% Firefox și doar 5% Internet Explorer.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite