Waterloo Bridge (in broad daylight)

Dacă până acum mă chinuisem să fotografiez de aici numai noaptea, ieri am fost să trag niște poze în plină zi. Problema este că n-am trepied și pe podurile Londrei bate un vânt de te caci pe tine -> degete înghețate + aparat care tremură din cauza vântului crâncen = cam greu să surprinzi o imagine clară la distanță.

Am fotografiat cu un aperture de f7.1, shutter speed automat, focusare manuală. ISO 320, matrix metering și un pic de exposure compensation, iar ulterior am adăugat fotografiilor ceva sharpness, saturation și structure. Pe Facebook am postat pozele originale, needitate. Încep să mă obișnuiesc să fotografiez prin vizor, că până acum o făceam numai prin live view. Și îmi cam place cum se prezintă pozele zumuite, mai ales atunci când trag cu aperture mic (cheers, Kubrick). 


Asta de mai jos e bonus, pentru că este una dintre preferatele mele (și nu e editată). Făcută tot ieri, undeva în zona Leicester Square. Voi relata în articolul următor ce aveam să descopăr câteva sute de metri mai încolo. 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics