Și ei își fac veacul prin Crouch End

Și prin împrejurimi. Din categoria "vedete care locuiesc în cartierul meu sau trec relativ des pe aici" trebuie să încep această cancaniadă cu James McAvoy, actorul scoțian care-mi este practic vecin (stă undeva la 6-7 minute de mine). Azi am trecut pe la pub-ul preferat al lui James, Earl Haig Hall, loc în care anul trecut actorul a pus la punct o groupie insistentă. Bine i-a făcut.

Acest pub este un British original care te cucerește prin autenticitate, simplitate și muzică bună. Nici nu mă așteptam la altceva din partea lui James, renumit de multă vreme pentru faptul că banii nu i s-au urcat la cap câtuși de puțin

Inside Earl Haig Hall
La doar 15 metri de Earl Haig Hall întâlnești un alt local, numit The Queens (aflat chiar aici în stânga pe colț). Liam Gallagher, fostul vocalist Oasis, a reușit performanța să fie dat de două ori afară din acest pub, în aceeași zi. Asta e însă doar versiunea tabloidă, cei din pub susțin doar că n-au vrut să-i servească tequila la ora prânzului. Gallagher locuiește în Hampstead, sătuc despre care v-am mai povestit. Am luat masa și am plasat CV-uri pentru temp jobs atât în Earl Haig Hall cât și în The Queens, dar până acum nu am primit răspuns. Pozele sunt făcute azi cu telefonul, pentru că nu aveam camera la mine.

M-am documentat puțin în legătură cu acești feimăs pipăl de prin zonă și am adescoperit următoarele.

Celebrități care au locuit în Crouch End:

- Gillian Anderson din X-Files (a copilărit aici o perioadă)

- Dave Stewart și Annie Lennox de la Eurythmics

Gina McKee (o știți din Notting Hill)


Celebrități care încă locuiesc în Crouch End:

- James McAvoy

- Simon Pegg

- Fran Healy, vocalistul trupei Travis


Celebrități care locuiesc aproape de Crouch End:

- Jude Law și Clive Owen stau în Highgate, practic undeva între Hampstead și Crouch End. Jude cică ar fi fost reperat plimbându-se prin Crouch End la un moment dat.

- Damian Lewis (Homeland, Band of Brothers) și Bill Nighy stau în Tufnell Park, la vreo 30 de minute (walking) de Crouch End.

Sunt mult mai multe figuri publice pe aici prin nordul Londrei, dar numai acestea mi-au aprins beculețul. Dacă dau nas în nas cu vreuna dintre ele vă anunț. Până una alta am dat peste James McAvoy într-un film mișto, despre care cred că vă povestesc mâine. Și da, toată chestia asta cu vedetele în proximitatea cărora te afli este absolut superficială și irelevantă, dar până la urmă ne simțim bine când avem iluzia că rupem niște bariere, exact ca domnii din secvența asta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?