L-am întâlnit pe Mesut Özil

mirror.co.uk
Joi am început să lucrez într-un restaurant turcesc din Golders Green. Mai să-mi pice vesta cu sigla localului de pe mine ieri după-amiază când am dat nas în nas cu fotbalistul Mesut Özil, care a venit să ia masa aici. Se cunoaște cu personalul și am înțeles că mânăncă aproape zilnic la turcaleți, el însuși având bunici turci. Mi-a părut a fi un tip foarte relaxat și lipsit de orice aură de vedetă, ba chiar ușor timid. La plecare m-a salutat și în cazul în care o să apuc să vorbesc cu el sau să-l trag în vreo poză o să vă anunț.

Cine este Mesut? Băieții știu, dar hai să le explicăm și fetelor pe scurt. În vară a devenit campion mondial cu Germania, jucând în toate meciurile de la turneul final și oferind o pasă de gol în acea halucinantă semifinală Brazilia - Germania 1-7. A fost decarul lui Real Madrid până în 2013, când s-a transferat la Arsenal pe suma de 42,5 milioane de lire, devenind astfel cel mai scump fotbalist german din istorie. José Mourinho, care l-a antrenat la Madrid, l-a comparat cu Zinedine Zidane în ceea ce privește tehnica și-l considera cel mai bun nr. 10 din lume.

Apreciez faptul că, în ciuda faptului că produce milioane de lire într-un an, Mesut vine la turci să ia un prânz pe care dă numai câteva lire. Localul nu e deloc fițos, dar am senzația că e faimos în zonă, mâncarea fiind foarte bună. Lucas Podolski, colegul lui Mesut din naționala Germaniei și de la Arsenal (momentan împrumutat la Inter Milano), venea și el des să mănânce aici când se afla la Londra.

Fun fact: Ziarele britanice anunță că germanul a tras serios de fiare și pentru a se pune la punct după o accidentare și că are un fizic de invidiat. Vezi asta și asta. Păi bine, măi Mesut, în cazul ăsta mâncare turcească îți trebuie ție?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)