Femeia cuplată

Vreau să dezvolt un pic o idee pe care o pomeneam doar în treacăt în urmă cu aproape 4 ani (clipul ăla din articol este excepțional). Deci există puține turn offs mai mari decât să afli că o femeie pe care o cunoști s-a cuplat. Și iată de ce:

Dacă îi ești un prieten 100% adevărat, fără intenții sexuale (da, există așa ceva) te oftici pentru că ea va petrece (în mod logic) mai puțin timp cu tine.

Dacă îi ești fuck buddy / amic cu care flirtează / pretendent pentru o relație etc. te oftici pentru că... Doh.

Dacă îi ești prietenă (am trecut la sexul celălalt) te oftici pentru că ea va petrece mai puțin timp cu tine și mai ales pentru că e fericită și îndrăgostită, ceea ce tu nu ești, fiind fie single, fie într-o relație care, ca toate relațiile, după primele luni cu fluturași este acum o chestie rutinată în care te complaci din obișnuință (a se citi "din teama de a ieși din comfort zone"). Există și excepții fericite, știm știm. Am văzut și din astea, dar tot la divorț au ajuns atunci când excepția (sau fericirea) s-a gătat.

(Ca o paranteză: femeile sunt mai ciufute și mai ofticoase ca bărbații. O știu și ele și chiar o recunosc).

Femeia cuplată se retrage de regulă într-o peșteră din care iese abia când se plictisește de respectivul sau când relația cu el se termină. Sau hai să spunem așa: e ca și cum se mută pe alt continent, își schimbă numărul de telefon și-și anulează toate conturile virtuale. Puține lucruri sunt mai uncool și mai unsexy decât o femeie luată. Pentru cei din jur, nu pentru ea, să fim bine înțeleși. Pentru ea e perfect, până când nu mai e. Și e foarte normal să fie așa. Eu nu critic îndrăgosteala și nici cuplatul, ci doar încerc să evidențiez repercusiunea acestor evenimente, care-i afectează pe cei din jur.

Cele mai dezirabile femei cuplate sunt cele care au fost așa de când le cunoști. Din start ai știut care-i faza și la ce să te aștepți. Ești obișnuit cu ele în starea asta. Iar ele sunt obișnuite cu partenerii. Dacă e musai să ai în anturaj o femeie cuplată, e cel mai bine să ai una cuplată de multă vreme, nu una care tocmai s-a îndrăgostit.

Ca o concluzie: nimeni nu este cu adevărat fericit și nu-i urează toate cele din inimă femeii care tocmai și-a găsit gagic. Pe aceeași idee, când femeia devine iar single nimeni nu suferă pentru ea, din contră poate. Este multă complezență, egoism și invidie la mijloc. Iar eu, desigur, sunt un frustrat pentru că spun cu voce tare ceea ce alții (mereu zen și având zero frustrări personale) doar gândesc.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite