Cum am ajuns la premiera mondială a filmului Kingsman

Păi absolut accidental, așa am ajuns. Asta a fost din categoria "doar ieși din casă, pe străzile Londrei sigur vei da peste ceva cool". Ieri mă aflam prin Leicester Square și am descoperit că la Odeon Theatre urmează să aibă loc premiera filmului Kingsman: The Secret Service. Așa că m-am tras aproape de covorul roșu pentru a căsca gura. 

Și ce am văzut? Un adevărat show, demn de o premieră mondială. Ecrane imense, spotlights, muzică, proiecții 3D pe fațada cinematografului, efecte pirotehnice, eleganță dar și showing off, vedete (Colin Firth, Mark Strong, trupa Take That și Claudia Schiffer, care este căsătorită de 13 ani cu regizorul filmului și locuiește în Anglia). E drept, pe Mark Strong (pe care l-am pomenit foarte recent pe blog - joacă în The Imitation Game) n-am apucat să-l văd live, ci doar pe ecrane. La fel și-n cazul doamnei fotomodel, care nu e prea mult schimbată acum la 44 de ani. În schimb i-am scanat clar de la vreo 7 m așa pe băieții de la Take That, toți bărboși și la costum, și pe vedeta serii, Colin Firth. Știți că niciodată nu am fost marele lui fan, dar nu în fiecare zi vezi live un actor de Oscar (ci doar cam o dată sau de două ori pe an, dacă stau să mă gândesc bine, pentru că din 2012 încoace i-am văzut în flesh & bones pe Melissa Leo, Natalie Portman, Ethan Hawke - el e doar cu nominalizările, una primită chiar azi pentru Boyhood, Emma Thompson și Colin Firth.

Ploua destul de serios la un moment dat și n-am mai stat să văd Take That cântând; oricum eu ascult altele. Dacă e să-mi pară rău de ceva nu regret că am stricat tocmai cadrele foto cu domnul Firth, ci că exact aici a avut loc și premiera filmului The Hunger Games: Mockingjay, ocazie cu care aș fi putut să-mi admir feblețea numită Elizabeth Banks, o prezență foarte tonică în online și o mare admiratoare a Londrei. Atașez câteva poze făcute de mine, cele oficiale pot fi văzute pe IMDb, iar un interviu cu Mr. Firth luat de BBC în timp ce eu așteptam să-l pozez poate fi vizionat aici.

Ca o concluzie: premiera a fost impresionantă, dar filmul e cu siguranță slăbuț. Însă ce ți-e și cu marketing-ul ăsta: o să-l văd acuma, ce să fac?Noh, doar așa l-am prins pe Colin:Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus