Muviz #311

Am încercat să mă uit la două filme de Crăciun, însă am renunțat rapid. Erau prea slabe. Așa că la ofertă avem tot din astea care nu-s în spiritul sezonului.

The Retrieval e un film pe care unii îl compară cu Django Unchained, dar n-are legătură. Asta nu înseamnă că-i slab, ba chiar e făcut și jucat bine. Nota 7.

Dracula Untold e o prostioară acceptabilă. I-am dar un 6, măcar pentru unele scene de luptă și pentru charismaticul Luke Evans. 

Loitering with Intent a reușit să mă amuze în mare parte, însă finalul este mult prea sec. Nota 6.

No Good Deed e un thriller decent cu acest Idris Elba, fost Mandela și viitor James Bond, dacă dăm crezare zvonurilor. Nota 6.

Detour se încadrează în seria filmelor claustrofobice care sunt la modă în ultimii ani, cu personaje îngropate de vii, singure pe mare, blocate în lift și completați voi linia punctată. De data asta avem un tip care este prins în mașină de o alunecare de teren și tot filmul îl arată cum încearcă să iasă. Not bad. Nota 7.

Dacă ar fi după mine aș încadra filmele gen Hide Your Smiling Faces într-o categorie specială, care ar atenționa privitorul că urmează să se plictisească crunt, așa cum îl avertizezi că filmul prezintă violență, limbaj deocheat și scene de sex. Nu se poate așa ceva, amigos. Scene care țin minute bune în care vedem cum mănâncă doi băieți. Sau cum se joacă banal. Sau cum admiră natura. În 45 de minute nu se întâmplă practic nimic, dar trebuie să punem o mână la falcă și ne prefacem că filmul ăsta e "altfel" și că "autorul a vrut să spună că". Hai sictir. Nota 2.

Fiți cu ochii pe Unbroken și, în general, pe Jack O'Connell, așa cum v-am mai spus. Mare potențial are acest puști britanic.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite