Muviz #308

Hai că de mult nu v-am mai recomandat atâtea filme bune la pachet, practic toate de 7+. Pentru că vreau să le descoperiți singuri, nu le voi descrie prea mult, însă credeți-mă pe cuvânt că toate merită văzute. 

Fury. Mă așteptam să fie doar un alt film supralicitat, ca Interstellar sau Predestination, ca să dăm două exemple recente, însă nu a fost cazul. Chiar își merită cronicile bune și mă mir că nu a primit nicio nominalizare Golden Globe. Este un fel de Band of Brothers pentru marele ecran. Nota 8.

guardian.com
Nightcrawler. Excelent rol făcut de Jake Gyllenhaal, un actor pe care eu îl am de mult timp în vizor. Tocmai s-a ales cu o nominalizare Golden Globe pentru prestația sa. În The Guardian găsiți mai multe despre acest rol pentru care a slăbit vreo 14 kile (văd că deja e o modă printre actori). Nota 7.

I Origins ne propune tema "'știință vs. spirit" și deși exagerează pe alocuri îi acord tot nota 7.

This Is Where I Leave You. Avem aici o reușită combinație dramă - comedie. Nota 7. Corey Stoll se impune tot mai mult și când spun asta mă refer mai ales la The Good Lie, unde face echipă cu Reese Witherspoon. Caz real, bine jucat, poveste emoționantă, dar tratată un pic pe fugă. Nota 7.

Încheiem cu The Skeleton Twins, un alt film de nota 7, care deși este considerat o dramă are și accente comice. Kristen Wiig îmi place tot mai mult.

Găsiți aici lista completă a nominalizărilor Golden Globes. Practic nimic pentru Interstellar, dar mențiuni importante pentru Boyhood și Gone Girl.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite