Muviz #307

Hai să începem seria de azi cu The Attack, un film tulburător despre un chirurg renumit din Tel Aviv care află că soția sa (pe care nu o bănuia de înclinații extremiste) s-a sinucis într-un atentat. Interesant filmul, te menține curios până la capăt. Nota 7. 

Continuăm cu Predestination, un alt sefeu supralicitat zilele astea. Nu chiar ca Interstellar, dar fără doar și poate overrated. Eu îi dau doar 6, pentru dialoguri, felul în care joacă actorii principali (way to go, Ethan) și camera work, dar scenariul (și asta contează mult la un film, se aude încă o dată până acolo unde stau fanii Interstellar?) e abracadabrant. Deci o tipă devine bărbat, bărbatul călătorește în timp și se cuplează cu el (sau cu ea?) însuși/insăși și apoi fac un copil, care la rândul lui călătorește în timp pentru ca noi să alfăm că acel copil este de fapt chiar ființa hermafrodită. 3 în 1! Acest personaj se împrietenește cu actorul jucat de Ethan Hawke pentru ca apoi să descoperim, într-un final apoteotic, că de fapt el este chiar Ethan Hawke! Te doare rău bila, așa-i? V-am băgat aceste spoilers ca să nu vă pierdeți timpul și să nu aplecați urechea la părerile exaltaților. Când vii cu un astfel de scenariu nu mă poți cuceri.

Montana este un thriller tras pe aici prin Londra. Începe promițător, dar devine imediat previzibil, iar finalul este tras de păr la greu. Nota 6 cu indulgență. A fost totuși interesant să-l descopăr pe Lars Mikkelsen, fratele lui Mads. Doar când l-am văzut am știut că e frac'su, fără sa verific, atât de izbitoare este asemănarea.

Reclaim este un bulșituț de thriller cu John Cusack. Mai nou numai prin chestii d'astea joacă acest domn. Nota 5.

Și apropo de actori cu potențial care se complac în toate mizeriile, încheiem cu acest Left Behind, care nu va lua doar Zmeura de Aur, ci poate intra direct în topul celor mai proaste filme din istorie. Nicolas Cage, ce-ai pățit, tati? Am rezistat doar 30 de minute la această parodie plină de umor involuntar, dintre care o bună parte doar pentru că priveam la modul "it's so bad it's good". Nota 2.

Tocmai s-a lansat filmul ăsta, Paddington, are aici are reclame pe toate gardurile. Arată apetisant pe ideea "filme de Crăciun de văzut în Londra", dar nu știu dacă sunt pregătit să dau 18 lire pe așa ceva.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"