Mircea Badea suferă de tulburare bipolară

Altfel nu ai cum să-ți schimbi părerea atât de radical în doar 24 de ore, poate doar dacă ești ultima curvă alunecoasă. Iată ce afirma după exit polls și apoi uite ce flower power era aseară. Deci cum, dintr-odată Iohannis nu mai e omul lui Băsescu și poporul ăsta nu mai e unul de cretini pentru că a votat cu Băsescu reîncărcat și nu cu Ponta? :@)

În ultimele două luni am reușit să mă abțin de la vizionarea Antenei 3, fie și numai din curiozitate bolnavă, așa cum o făceam. La RTV nu m-am uitat niciodată mai mult de 3 minute. Inevitabil mai văd pe net diverse articole și clipuri cu isprăvile acestui cuplu propagandistic pontist al mediei românești. După cum ați remarcat probabil nici pe blog nu i-am mai menționat, deși aș fi avut o tonă de subiecte. Băieții ăștia chiar au ajuns la cea mai lamentabilă treaptă a lamentabilului. Sunt efectiv terminați profesional. Sau măcar ar trebui să fie.

Manipularea pe care au practicat-o cu ocazia acestor alegeri a atins cotele paroxistice ale abjecției. Iată numai două exemple, câte unul e căciulă (Antena 3 - RTV). Acestor televiziuni li s-ar ridica licența în țările civilizate pentru doar 5% dintre matrapazlâcurile la care s-au dedat până acum. Încă mai sper că se va întâmpla asta, pentru însănotișirea mintală a poporului și pentru democrație, până la urmă. Aici nu mai merge cu "e libertate de exprimare și dacă nu-ți place schimbă canalul". Un post TV care denaturează în mod constant realitatea, care se dedă la grave atacuri la persoană și care slujește un anumit partid politic nu are ce căuta pe sticlă. Sunt eu aici pe blog mai jurnalist de 100 de ori decât ei.

Ce ziceți, se va da Antena 3 cu Iohannis? Așa se aude vorba-n târg. Badea deja o cotește, după cum se vede. M-aș căca pe ei de râs dacă se va întâmpla asta! Și aș începe cu Gâdea.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"