Sunt mândru că-s heterosexual

Cum adică de ce? Uite așa, pur și simplu. Astăzi netul e plin de articole legate de anunțul făcut de Tim Cook, CEO la Apple, care ne spune că-i plac bărbații. Mai mult decât atât, el susține că e mândru de asta. Păi atunci m-am gândit să anunț și eu că-s mândru că-mi plac femeile. E vreo problemă?

Lăsând sarcasmul la o parte, eu cred că trebuie să învățăm două lucruri:

1. Mândria trebuie să vină doar din acele realizări pentru care ai un merit, trebuie să fie generată doar de chestiile la care ai contribuit. Nu te poți mândri că ești gay, așa cum nu te poți mândri că ești român sau american. Nici măcar dacă o ai mare nu te poți mândri, pentru că asta vine de la Mama Natură, iar dacă ți-ai lungit-o singur atunci vorbim de un fake.

2. Omenirea va fi evoluat cu adevărat din punct de vedere mental și spiritual atunci când o știre legată de homosexualitatea unei figuri publice nu va mai fi de fapt o știre. Așa cum Obama ar fi trebuit să fie doar al 44-lea președinte SUA, nicidecum "primul Președinte SUA de culoare". Și așa cum cretinele care defilează în țâțele goale la diverse parade ar trebui numite doar exhibiționiste și nu feministe.

Nu sunt absurd, recunosc faptul că anumite categorii sociale sunt discriminate și privite cu ură, prin urmare este nevoie din când în când să ne anunțe alde Tim Cook sau Ellen Page că-s gay. Cât de mult scutură mentalitățile aceste "ieșiri din dulap" doar istoria ne va spune. Eu am ținut doar să punctez niște principii. Apropo, știți ce s-ar întâmpla dacă o celebritate ar declara că se mândrește cu heterosexualitatea ei? S-ar stârni o furtună de rahat și toți ar acuza-o de homofobie și discriminare. Dar dacă o spune Tim Cook e mișto. Suntem toleranți și open-minded.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus