Scrisoare către cei care-i trimit scrisori familiei Halep

E la modă asta cu scrisorile, ați remarcat? Cred că e un fel de fetiș pe care unii bloggeri și editorialiști îl exercită pentru a părea altfel. Ponta a primit recent astfel de scrisori, Beligan la fel. Dar campioana destinatarilor este, de departe, Simona Halep. Păi două au apărut numai ieri, una pentru ea, alta pentru părinții ei. O căutare Google scoate la iveală și alte scrisorele redactate în acest an, cum ar fi cea scrisă de expiratul George Stanca sau anonima asta scrisă de un blogger care are pretenția că vorbește în numele întregului popor. Uite, am și eu o scrisoare scurtă pentru ăștia care tot trimit scrisori.

Dragi exaltați expeditori de scrisorele virtuale, 
Sunteți penibili. Odată pentru că abuzați de această nouă formă de a redacta un articol, în general vorbind, apoi pentru că i-ați ciuruit căsuța Simonei, în particular. Mai mult decât atât, zilele astea sunteți penibili pentru că divinizați o jumătate de performanță și o felicitați glicemic pe Simona pentru o chestie normală, anume pentru faptul că nu a trântit meciul cu Ivanovic, pentru a o elimina pe Williams. 
Din aceste motive sunteți penibili și e cazul să agățați penița-n cui. Așteptați acel triumf cu adevărat notabil și apoi o puteți acoperi pe Simona cu admirația voastră zemoasă. 
Cu drag,
un binevoitor rezervat. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"