Muviz #304

yahoo.com
Azi încep cu A Most Wanted Man, un alt film lansat după moartea lui Phil Hoffman care-l are în rolul principal. Răposatul joacă rolul unui neamț și adoptă foarte bine accentul. Distribuția acestui spy thriller, tras în Hamburg, este foarte bună: îi mai avem aici pe Robin Wright, Rachel McAdams, Willem Dafoe și Daniel Brühl. Pentru cunoscători: filmul este regizat de Anton Corbijn. Nota 7. 

Continuăm cu Fort Bliss și iar dăm peste tema soldaților americani întorși din inutilul război din Afghanistan cu bibilica dereglată. În rolul principal este o ea de data asta, anume feblețea mea Michelle Monaghan, care aici pare a fi un fel de Carrie Mathison. Nota 7. 

O altă pasiune de-a mea este și Marion Cotillard, care face un fel de one man show în Deux jeurs, une nuit. Interesantă tema filmului, în care Marion este ca de obicei la înălțime. Nu m-ar mira s-o văd nominalizată la Oscar, dar de câștigat nu se va pune problema. 

Rămânem în zona franțuzilor cu Welcome to New York, un film despre celebrul scandal Dominique Strauss-Kahn. Gérard Depardieu joacă rolul respectivului, deși în film se folosește un alt nume. Găsim aici mai multe scene softcore foarte vulgare, la modul aproape grotesc, dar ele sunt folosite pentru a sublinia cât de depravat era acest nene. Oricum, una peste alta filmul nu impresionează cu nimic. Nota 5. 

The One I Love ar putea fi plasat într-o zonă bizărel-sefeloidă, dar te menține atent până la final și dezbate bine problemele cuplurilor rutinate. Nota 7.

Are You Here este o comedioară în care Zach Galifianakis ne demonstrează definitiv că știe să facă un singur tip de rol, asta însemnând că probabil ne vom plictisi repede de el. În filmul ăsta apare bărbierit la un moment dat și trebuie menționat că arată mult mai matur și mai inteligent așa; e cu totul alt om. Mi-a picat cu tronc Laura Ramsey, pe care o voi urmări atent de acum încolo. Nota 6 cu indulgență pentru acest film.

Very Good Girls e un film pentru, hm, fete, cu Dakota Fanning și Elizabeth Olsen în rolurile principale. Virgine cică. Nota 6. 

Nu vă pierdeți vremea cu Maps to the Stars și nici cu Wish I Was Here. Sunt extrem de plictisitoare și supralicitate pe IMDb. Eu am rezistat vreo 40 de minute la ele, adunând timpii. 

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus