Inocenții și noua prezumție de nevinovăție

Vorbeam despre acești eterni imaculați și în urmă cu o jumătate de an. Inocentul din politică este mai actual ca oricând. Avem acum o nouă listă cu 9 inocenți. Nouă cu nouă, curați ca un bob de rouă. Ce șpăgi, ce zeci de milioane de euro? O făcătură! Dosare politice! Ei sunt nevinovați.

Alexandru Athanasiu se declara inocent aseară la TV. El nu știe nimic, el n-a făcut nimic. Îmi era și milă un pic de el, să fie acuzat așa pe nedrept. 

Ecaterina Andronescu vinovată? Neah! Nici ea n-a furat nimic, dom'le. Nu vedeți ce mufiță de mămăiță decentă și nevinovată are? Mai aveți nevoie de probe în justiție? A și zis că-și dă foc în piața publică dacă se dovedește ceva.

Ponta? Inocent și el

Toți sunt la fel de vehemenți în nevinovăția lor.

stres-whitenight.blogspot.com
Ok, lu' tanti Andronescu îi ofer eu o canistră. I-aș oferi una și lui Radu Tudor dacă se bagă, că doar își exprima convingerea în legătură cu faptul că Androneasca e nevinovată, ca un jurnalist adevărat ce este. Adică o instituție a statului începe să te cerceteze penal, dar Tudor și restul jegurilor din trustul Intact declară public că nu ești vinovat. Știu ei mai bine, ei sunt noua justiție. Acest cancer al mass-mediei românești a ridicat prezumția de nevinovăție la rang de artă: nu te consider nevinovat doar până la proba contrarie, ba chiar indiferent de probe și de deciziile justiției. Acesta este noul tip al prezumției de nevinovăție, cel propagat de Antena 3.

Cati, Alex, Victor Viorele, Bombonelule, Radule...vreți un foc?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus