Cele mai bune concerte Foos au loc în Anglia (II)

În urmă cu două zile când am publicat concertul ăsta nu luam în calcul fabulosul gig din Hyde Park (2006) pe care l-am descoperit abia astăzi și care m-a urcat pe pereți. Sold out, 85.000 de spectatori, cea mai mare audiență pe care Foos o aveau până la acel moment (dacă e să mă iau după Dave). Am văzut multe concerte în viața mea, dar ăsta e clar unul care intră în Top 10.

M-a băgat în transă încă din deschiderea magistrală făcută cu In Your Honour (e musai să revină în setlist piesa asta), iar după All My Life, Best of You, Times Like These și Learn to Fly puteai deja pleca acasă, absolut împăcat. De remarcat că al treilea chitarist, Pat Smear, nu era în trupă atunci și nici că simte careva lipsa lui. Mereu am considerat că e cam în plus.

Brian May și Roger Taylor de la Queen au venit pe scenă pentru un snippet din We Will Rock You și pentru o versiune integrală Tie Your Mother Down, în timp ce al doilea tobar numit Taylor (anume Hawkins, de la Foos) a cântat vocal piesa. De mare senzație.

Vă las să savurați concertul, a cărui calitate audio (și nu numai) e impecabilă. După două nopți nedormite bine pentru că am avut de făcut un drum la aeroport în prima și o alergie m-a cam sâcâit în a doua, am creierii cam praștie, dar concertul ăsta m-a resuscitat la marele fix. Ne auzim și mâine pe bază de Foos, pentru că minunații roacări vor lansa primul single de pe albumul Sonic Highways.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus