Monday, 22 September 2014

Nu mușcați încă din nada lui Turcescu

Se speculează mult (lucru de altfel normal) după autodenunțul șoc făcut de Turcescu ieri, dar suntem depășiți de situație și mai bine o privim circumspecți până una alta. La faza asta sunt mai degrabă cu Badea (care a evitat să dezvolte subiectul), decât cu Banciu (care mi l-a tocat, mări, de la "fariseu" la "ultima jigodie").

E drept că Radu l-a atacat mai degrabă pe jurnalistul care Turcescu nu prea mai este decât pe ofițerul sub acoperire cu același nume. Adică nu prea a speculat. Și aici cam are dreptate: indiferent ce a stat în spatele acțiunilor sale deconspirative de ieri, Turcescu a dat-o în bară ca jurnalist. Badea se întreabă dacă nu cumva și Tolontan e sub acoperire, dar am un pont pentru el: să înceapă investigațiile cu Radu Tudor. ;)

(Uite, fac și eu totuși o speculație mică: dacă toată mascarada asta este de fapt o manevră pusă la cale de Băsescu pentru a-l lăsa pe Ponta în curul gol și pentru a-l face să piardă alegerile, atunci mă voi declara băsist pe viață. N-ați uitat că ideea era de fapt să aflăm că un anume candidat la prezidențiale e securist, nicidecum un jurnalist, nu? Și cine ar fi cel mai credibil acum pentru a lansa torpila? Păi jurnalistul care s-a autodenunțat, desigur).