Nu mușcați încă din nada lui Turcescu

Se speculează mult (lucru de altfel normal) după autodenunțul șoc făcut de Turcescu ieri, dar suntem depășiți de situație și mai bine o privim circumspecți până una alta. La faza asta sunt mai degrabă cu Badea (care a evitat să dezvolte subiectul), decât cu Banciu (care mi l-a tocat, mări, de la "fariseu" la "ultima jigodie").

E drept că Radu l-a atacat mai degrabă pe jurnalistul care Turcescu nu prea mai este decât pe ofițerul sub acoperire cu același nume. Adică nu prea a speculat. Și aici cam are dreptate: indiferent ce a stat în spatele acțiunilor sale deconspirative de ieri, Turcescu a dat-o în bară ca jurnalist. Badea se întreabă dacă nu cumva și Tolontan e sub acoperire, dar am un pont pentru el: să înceapă investigațiile cu Radu Tudor. ;)

(Uite, fac și eu totuși o speculație mică: dacă toată mascarada asta este de fapt o manevră pusă la cale de Băsescu pentru a-l lăsa pe Ponta în curul gol și pentru a-l face să piardă alegerile, atunci mă voi declara băsist pe viață. N-ați uitat că ideea era de fapt să aflăm că un anume candidat la prezidențiale e securist, nicidecum un jurnalist, nu? Și cine ar fi cel mai credibil acum pentru a lansa torpila? Păi jurnalistul care s-a autodenunțat, desigur). 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)