Muviz #297

Hai să începem cu Sin City: A Dame to Kill For. Am avut o singură așteptare de la filmul ăsta: speram ca Eva Green să mă încânte goală. Which she did. Da, ai cam omorî (niște maidanezi) pentru ea. Serios acu', această femelă se prezintă într-un mare fel. În rest filmul e zero. Deci dacă vreți s-o vedeți pe superba Eva defilând în țâțele goale tot filmul, vă invit să-l urmăriți. Cred că domnița deja merită un articol din categoria "Cred c-am devenit fan". 

Să revenim la filmul în sine. N-am văzut benzile desenate originale și nici nu mai rețineam nimic din primul Sin City, ăla apărut în 2005. Dar oricum nu era cazul. Sin City 2014 e slab la toate capitolele și plin de clișee. Nici măcar imaginile nu te cuceresc (de exemplu sunt mult sub cele din filmele seriei 300, care-s făcute de același scenarist și regizor - apropo, e clar că omul are o pasiune pentru d'șoara Green). Am văzut filmul într-un super HD și am rămas total neimpresionat. La final mă bufnea și râsul de cât de jenibile erau scenele de acțiune, deși accept faptul că totul este cartoonish. Dar totuși! Bine însă c-are franțuzoaica Eva țâțe mișto. Nota 4 pentru film, care este mult supralicitat pe IMDb.

Pe Eva Green tocmai am văzut-o și în White Bird in a Blizzard, unde o joacă pe mama celei mai recente pasiuni a lui nenea Fly, pe numele ei Shailene Woodley. Asta deși în viața reală e o diferență de numai 12 ani între aceste ființe. Shailene joacă foarte bine, ca de obicei, dar filmului nu-i dau mai mult de nota 6.

In Secret pare a fi o dramă la început, dar merge introdus și la thrillers. Este un film de epocă și are o tentă erotică. Oscar Isaac devine o prezență tot mai familiară, iar Elizabeth Olsen una tot mai plăcută. Nota 7 cu indulgență.

Cold in July este un thriller care începe promițător, dar se fâsâie pe parcurs. Nota 6.

The Homesman este un western scris și regizat de Tommy Lee Jones, care joacă și rolul principal. Pe Hilary Swank n-o mai văzusem de ceva vreme. A rămas aceeași actriță foarte bună. Așa cum e și super distinsa Meryl Streep, care apare doar în vreo două scene la final, pentru a mai împușca un bănuț cinstit. Filmul e cam plictisitor și pe alocuri chiar disturbing. Nota 6.

La final ne mutăm în Canada, cu două filme "reci", pline de zăpadă. The Captive avea potențial, dar este cam inconsistent și bizar, ca să nu spun tras de păr. Aveți ocazia să vă delectați cu Rosario Dawson, dacă vă place această doamnă. Ea apare și în Sin City, dar nu face în niciunul dintre aceste filme vreun rol notabil. Nota 6 pentru The Captive.

Mi-a plăcut mai mult Whitewash, pe care-l consider subestimat pe IMDb. Eu îi acord un încurajator 7. Aruncați un ochi și veți vedea că vă prinde din start. Dacă vă ia cu îngheț vă puteți întoarce oricând la superbii sâni ai Evei (care cică ar fi timidă de fel, oh my)!Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus