Muviz #292

wikipedia.org
"'Latitudes', a modern love story shot in 8 different countries, tells the story of Olivia and Jose, two travellers who have one-night stands in legendary hotels every time they meet accidentally as they wander around the world on business trips." Ai nevoie de mai multe pentru a dori să vezi acest film? Eu n-am avut și n-am regretat că l-am descărcat. Romance & travel, ce poate fi mai frumos? Am fost plimbat prin Paris, Londra, Veneția, Sao Paulo, Porto, Buenos Aiures, Istanbul. Protagoniști mișto, poveste realistă, fără dulcegării. Nota 8.

Mayor este un film rusesc, comparat de unii cu "Poziția copilului". Doar la început are legătură, apoi este vorba de altceva (mai exact despre corupția cruntă din cadrul poliției, care încearcă să scoată un camarad din rahat după ce acesta a omorât un copil într-un accident). Nota 7.

Grecia vă place? Dar Viggo Mortensen? Vă recomand The Two Faces of January, un thriller retro cu o aromă aparte, în care am avut ocazia să descopăr o Kirsten Dunst mai puțin deprimantă ca de obicei, ba chiar destul de zglobie. Nota 7.

Chef este pentru cei care-s into cooking & tweeting, nu neapărat cu legătură între. Și pentru cei care apreciază o comedie non-romantică. Scarlett Johansson joacă și ea, în sfârșit, într-un film normal. Nu vă lăsați păcăliți totuși de starurile enumerate în distribuție: Robert Downey Jr. apare într-o singură scenă, iar Dustin Hoffman în vreo trei. Constat că e o nouă modă printre unele vedete de la Hollywood, care preferă să aibă doar apariții scurtisime în diverse pelicule. Nota 7.

Încheiem cu două filme pe care nu le recomand. Extrem de plicticosul și pretențiosul The Rover ne spune în 103 minute una bucată ilogică povestioară, care ar fi putut fi spusă în doar 10. Pentru că unii aleg să producă filme pseudo-profunde, considerate artă pură de către diverși snobi. Așa că totul se face cât mai lent, mai lipsit de noimă și mai pe mutește cu putință și rețeta e garantată. "Deep de tot, frate! Masterpiece! Great acting!" Așa sună multe reviews pe IMDb. Nu și al meu. Nota 5 cu mare indulgență.

A Night in Old Mexico ar trebui să-l scoată la pensie pe Robert Duvall. Dar probabil că nu se va întâmpla asta. Se vor mai scrie destule roluri de hodorogi țâfnoși care se dovedesc băieți buni în final, perfecte pentru Duvall. Filmul începe oarecum decent, dar în a doua sa jumătate alunecă într-un penibil crunt. Nota 4.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?