Google se prezintă din ce în ce mai prost

Eram fan Google și totodată fanul serviciului său de email din vremuri atemporale, dar încep să reconsider serios asta. Gmail-ul devine tot mai user-unfriendly, după ce am mai avut probleme cu el în trecutPicasa la fel (bașca faptul că începe să salveze și ce nu vrei tu să salvezi), Google+ e un fail, m-au frecat de un catralion de ori să mă loghez pe YouTube prin Google (și implicit să-mi pierd toate setările de acolo), iar serviciul Google Wallet prin care faci plăți e o glumă, una chiar foarte proastă, având în vedere că aici sunt și bani la mijloc. 

De luni bune îmi este imposibil să mă loghez în cont pentru a face o plată. Pățesc și alții asta, nu numai eu, că doar am verificat forumurile. Nu primești niciun mesaj de eroare, ești doar trimis înapoi la pagina unde trebuie să-ți introduci parola, băga-mi-aș parola în mămicuța voastră. Am șters cookies, am încercat broswere diferite, nimic. Ai o șansă dacă intri direct prin Google Wallet, dar aici suprizele apar după. Azi m-am trezit cu un email prin care eram anunțat că plata anuală pentru domeniul acestui blog nu a putut fi procesată, pentru c-ar fi o problemă legată de cont sau de card. Bine bine, dar cardul menționat de ei în mesaj era ăla de anul trecut; eu anul ăsta plătisem cu altul, care e cât se poate de bun și e menționat ca default card. Deci chiar nu înțeleg care-i treaba. Mă mai și întrebau dacă nu am un card secundar. Păi da, am deja două carduri introduse acolo!

Evident că m-am gândit la un scam, că se poartă, dar încă nu am reușit să identific dacă despre asta e vorba. Oricum, părerea mea despre serviciile Google e din ce în ce mai slabă. Anul trecut spuneam că nu avem dreptul să comentăm, dar atunci când sunt și bani la mijloc se schimbă serios datele problemei.

Aveți și voi probleme cu Google?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?