Dacă nu poți instala FIFA 15

Există varianta să-ți tunezi FIFA 14 astfel încât să ai totul la zi. Asta dacă ești un mic maniac, desigur. Eu am FIFA 14 original și nu mi-am putut instala demo-ul FIFA 15, apărut acum 2 zile. Jocul cu atât mai puțin îl voi putea instala; gata, calculatorul meu nu mai duce.

Prin urmare recomand următoarele:

  • Instalează o versiune clean FIFA 14.
  • Instalează ultimul update de la Moddingway (actualmente ăsta cred că e). 
  • Ca variantă B, instalează patch-urile de la PESCups.ru (cum ar fi ăsta). Sau caută măcar revolution mod + graphics mods ultra (astea îmbunătățesc mult grafica, adaugă meniul și detaliile UCL și Europa League, mingile oficiale, etc). Sau încearcă grafica asta, dacă îți plac imaginile alăturate. 
  • Dacă ești pasionat de detalii, urmărește aici ce artexuri adaugă acel băiat. 
  • Folosește Creation Master 14 pentru editări, dar nu și după ce ai început o carieră, pentru că de regulă îți corupe respectivul fișier dacă îl editezi astfel. 

Și uite așa joci practic noul sezon în FIFA 14, cu loturile și echipamentele la zi, cu mingile Nike Ordem personalizate pentru fiecare ligă (eu deja le am și pe alea galbene de iarnă, care probabil nu sunt în FIFA 15) și chiar pornind cariera din 2014, ceea ce nu poți face pe FIFA 14 necustomizat. 

Nu e fizică cuantică, dar e mai mișto decât Solitaire-ul. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)