Welcome to The Unforgettable Fire

Inițial am vrut să postez tot un tutorial, așa cum am procedat săptămâna trecută, dar am găsit niște covers care m-au făcut să mă râzgândesc. Vorbim despre The Unforgettabale Fire, melodia U2 care va împlini 30 de ani peste două luni și care a inspirat titlul primei mele cărți. Din punctul meu de vedere, emoția pe care o degajă acest cântec este inegalabilă, iar acel sentiment creat de versuri, de flajeoletele și de EBow-ul lui Edge (nu ia o singură notă "normală" în piesa asta, bașca faptul că nu cântă în acordajul standard) este atemporal. Întotdeauna mi s-a părut cel mai potrivit adjectiv pentru a descrie această piesă. Cum poate crea cineva sunetele astea la doar 22 de ani?

Revenind: mi-au plăcut mai mult acele (acoustic) covers menționate inițial, așa că vă invit să descoperiți ce sunete incredibile poți crea doar cu instrumente acustice (aici) și ce frumos se prezintă un duet tată - fiică într-o înregistrare foarte recentă (aici). 

Mai jos inserez versiunea live U2 considerată de mulți drept cea mai reușită, din cadrul The Joshua Tree Tour. Uite așa se sparge timpul și se împrăștie în mii de culori.

"Home again! In Paris! With The Edge!"


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?