Un sclav încearcă să explice faptul că n-ar fi sclav

După ce l-a plâns pe sărăcuțul Voiculescu, persecutat și "torturat" 11 ore prin sălile tribunalului, în care căldura era terifiantă (de la minutul 4:40 încolo în clipul de mai jos), Badea ne-a povestit aseară cum toată slugărnicia sa de ultimă speță vine de fapt din convingere, nu pentru că penisul de varan e bun de supt atâta vreme cât mii de euro intră lunar în cont. Desigur, el detesta din ficați pesediștii, care i-au futut afacerea cu chibrituri în urmă cu vreo 10 ani și ceva, dar tirania băsesciană a fost atât de crâncenă încât a uitat de ei și a făcut un crez din lupta anti-Băsescu, în cadrul unei televiziuni propagandiste de stânga. 

Pe voi v-a convins sau deja vomați? Deci, ce spunea? Că era prea cald în sală și că nici lumina nu era bună? Repet: era prea cald în sală și nici lumina nu era bună? Iar gușterul ăla cauciucat numit Ursu ce gângurea? Că dacă Voiculescu pica la pace cu Băsescu, DNA-ul clasa cazul și varanul scăpa? Cum scăpa, așa cum a scăpat Mircea Băsescu, care deja e la mititica, spre deosebire de Felix?

Colosal, bă. Iată în ce hal se pot prostitua acești slugoi care dau dovadă de un servilism și o ipocrizie absolut grețoase. Îl includem și pe Diaconu aici. Este fascinant cum poate vorbi minute în șir fără să spună efectiv nimic. Ori e prea prost ori prea deștept. Priviți.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tipuri de români în aeroporturi

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)