Un sclav încearcă să explice faptul că n-ar fi sclav

După ce l-a plâns pe sărăcuțul Voiculescu, persecutat și "torturat" 11 ore prin sălile tribunalului, în care căldura era terifiantă (de la minutul 4:40 încolo în clipul de mai jos), Badea ne-a povestit aseară cum toată slugărnicia sa de ultimă speță vine de fapt din convingere, nu pentru că penisul de varan e bun de supt atâta vreme cât mii de euro intră lunar în cont. Desigur, el detesta din ficați pesediștii, care i-au futut afacerea cu chibrituri în urmă cu vreo 10 ani și ceva, dar tirania băsesciană a fost atât de crâncenă încât a uitat de ei și a făcut un crez din lupta anti-Băsescu, în cadrul unei televiziuni propagandiste de stânga. 

Pe voi v-a convins sau deja vomați? Deci, ce spunea? Că era prea cald în sală și că nici lumina nu era bună? Repet: era prea cald în sală și nici lumina nu era bună? Iar gușterul ăla cauciucat numit Ursu ce gângurea? Că dacă Voiculescu pica la pace cu Băsescu, DNA-ul clasa cazul și varanul scăpa? Cum scăpa, așa cum a scăpat Mircea Băsescu, care deja e la mititica, spre deosebire de Felix?

Colosal, bă. Iată în ce hal se pot prostitua acești slugoi care dau dovadă de un servilism și o ipocrizie absolut grețoase. Îl includem și pe Diaconu aici. Este fascinant cum poate vorbi minute în șir fără să spună efectiv nimic. Ori e prea prost ori prea deștept. Priviți.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?