Petiția ipocritului iubitor de vămi, vaduri și corbi

O mai știți pe aia cu "Salvați Vama Veche", nu? Ei bine, se pare că e cazul să ne mutăm mai la nord și să jelim după Vadu și Corbu acum. Urmărindu-i de la distanță pe acești hipioți iubitori de natură, am remarcat anumite aspecte și m-am decis să le sar în ajutor, așa că am redactat o petiție. Sau un protest. Sau un simplu manifest. Naiba știe.

"Motto: Dacă mergeți în Vadu, asigurați-vă că aveți o floare în păr.

Dragi prieteni,

Așa nu se mai poate! Este cazul să luăm atitudine! Dreptul nostru de a fi singuri și de a viola locuri virgine este în pericol pentru că niște nesimțiți au senzația că, la rândul lor, au aceleași drepturi!

Este cât se poate de ok atunci când eu, hipiotul/vamaiotul, merg pe o plajă virgină. Este ok, da, pentru că eu încerc să am "o prezență discretă", așa cum susține această domniță. Eu nu merg cu mașina, ci doar mă teleportez acolo cumva. Nu poluez aerul și nu strivesc sub roți vegetația și animalele. Eu nu produc gunoi și dacă, din greșeală cumva, îl produc, atunci îl fac să dispară cu puterea minții, nu-l strâng în pungi ca nesimțiții pe care-i înjur pe net pentru că (?!), hm, pentru că nu au evaporat la rândul lor gunoiul cu puterea minții. Eu nu mă piș și nu mă cac cât stau acolo, iar dacă o fac cumva, strâng totul într-o punguță. Ba este chiar recomandat la o adică să mă cac într-o tufă decât într-o budă amenajată.

Pentru că eu nu vreau civilizație, vreau doar natură! Și astfel, cu siguranță, nu îmi bat joc de acel mediu! Urina și fecalele mele se împletesc perfect cu natura, nu pot genera microbi și nici măcar nu put. Nu eu "transform Vadu într-o latrină", după cum spune domnița, ci "omul". În general așa. Omul prost. Omul care are nevoi fiziologice. Eu n-am. Pentru mine natura e de ajuns.

Eu sunt civilizat, restul nu. E ok să merg eu acolo, dar să nu vină alții. Mai ales dacă nu știu ce-i aia "prezență discretă". Doar discreții au dreptul să se bucure de plaja și de marea asta. Sau poate doar eu, eu și atât, pentru că eu le-am găsit primu' și sunt ale mele! Cum își permite altcineva să vină aici când EU am găsit locul și EU îl tratez cel mai decent? Duceți-vă și jucați-vă la blocul vostru! Adică pe plaja voastră!
Eu nu voi polua și nu voi distruge nimic. Voi fi impecabil. Deci e dreptul meu și numai al meu să fiu acolo. După ce ajung acasă o să povestesc despre acel loc, despre cât de frumos este, o să pun poze și statusuri pe net. Apoi mă voi arăta indignat că acea plajă se degradează, că tot mai mulți cocalari vin acolo cu mașina, cu boxele și cu toată nebunia. Voi deplânge faptul că au apărut terase și bude în care mă pot căca normal. Eu vreau să mă cac în tufe! Hippie Hippioata and 324 others like this.

Ați înțeles, da? Eu sunt discret. Prezența mea la fel. Și iubesc natura. Și locurile virgine. Și nu, nu-s câtuși de puțin ipocrit când mă vait că un habitat natural este distrus în timp ce chiar eu sunt primul care-l calcă. Nu înțelegeți voi cum stau lucrurile și sunteți răutăcioși. 

Salvați Corbu și Vadu! Give piss a chance!"

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?