Muviz #291

Aș avea chef să mai văd un film la cinema, dar oferta e slabă: numai animații, benzi desenate cu super eroi tranformate în filme 3D, S.F.-uri și alte rahaturi de gen. Nici acasă n-am văzut cine știe ce filme în săptămâna care se încheie. 

About Alex. L-am luat pentru feblețea mea Maggie Grace, de altfel singura care joacă mai mult decât decent în acest film, obiectiv vorbind. Dialogurile sunt cam forțate, mai alec când "accidental" se tot pomenește sinuciderea, dar sunt și părți bune. Nota 6. Acum am filmul ăsta pe țeavă.

Hank Moody, nu-ș' ce-a fost în capu' tău...

In the Blood e un thrilleraș semi-exotic cu o femeie bărbat care bate tot ce prinde pentru a-și salva soțul. Probabil că-i place deasupra. Nota 5.

The Motel Life e o dramă oarecum interesantă, cu distribuție bună. Păcat că Dakota Fanning nu apare în mai multe scene. Nota 7.

A Long Way Down începe foarte promițător, cu o mână de actori decenți pe acoperișul unei clădiri londoneze, în noaptea de revelion. The Shard și Catedrala St Paul pulsează superb în fundal. Filmul e o comedioară cu accente dramatice (sau invers), care nu prea m-a prins. L-am văzut pe diagonală, în timp ce mă jucam cu niște apps. Dacă, by any chance, o confundați până acum pe Rosamund Pike cu Imogen Poots (ambele-s blonde, britanice și au nume ciudățele), aveți acum ocazia să le vedeți în același film. Eu o prefer pe Rosamund, dar ea apare doar într-o scenă. Nota 6.

A Million Ways to Die in the West e un western/comedie, cu părți bune (care aduc aminte de Naked Gun), dar și cu multe copilării. Spectatorul este păcălit cu Liam Neeson pe afiș, însă onorabilul e prezent doar în vreo trei scene din film. Dar îl așteptăm alături de Maggie în Taken 3, după cum spuneam data trecută. Nota 6 pentru comedioara western.

Cam atât.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?