Mi-e silă să mai scriu despre Antena 3

Deși am zilnic muniție. Deși aceste subiecte mi-au adus mii de vizitatori în ultimele luni. Deși e bine să defulezi (eu ca blogger, voi ca vizitatori). O perioadă de detoxifiere prinde la fel de bine însă. 

De mulți ani critic acest post de televiziune, care reprezintă o gravă insultă la adresa jurnalismului și democrației, ba chiar pericol public. Atât prin îndobitocirea maselor cât și prin incitarea la violență (cu siguranță știți ce evenimente au avut loc ieri; iată un exemplu, uitați-vă la acei boșorogi imbecili). Acest post trebuie să dispară cumva, altfel nu va fi bine pentru nimeni. Poate doar pentru conturile slugilor abjecte care lucrează acolo și pentru politicienii care câștigă procente în urma manipulărilor postului TV. 

Pentru cine să mai abordez acest subiect? Cei cu scaun la cap s-au prins de mult despre ce e vorba. Iar cretinozii care încă sunt fani A3 oricum nu se mai fac bine. Unii ca ăștia nu pot percuta în veci. Degeaba le explici că atâta vreme cât un post latră zilnic, de 9 ani, la adresa președintelui, orice idee legată de dictatură pică din start. Dacă nu exista libertatea presei, aia pe care în mod absolut grotesc o tot invocă ei, ar fi fost închiși de mult. Degeaba le explici unor analfabeți (ia priviți-l pe ăsta) că nimeni nu a confiscat Antena 3, ci doar un sediu care oricum nu aparținea postului, pentru a recupera un prejudiciu. Atâta vreme cât și infectul cârnat numit Mihai Emanuel Gâdea propune contradicții ca asta din imagine este evident că fanii lui nu pot avea mansarda mai bine mobilată, ci din contră. 

Cârnatule, e imposibil de confiscat sau e deja confiscat? Ești cam derutant...

wowbiz.ro: "La televizor parea ca sunt transmise imagini mai degraba de la un protest pentru marirea pensiilor sau alocatiilor de handicap."

Dacă în țara asta era dictatură, manifestanții de ieri erau luați la pulane sau chiar împușcați. Asta înseamnă dictatură, nenorociților. Dacă era dictatură voi nu mai ciripeați de mult pe post. Dar iată, existați de atâția ani, înjurați zilnic președintele, instigați masele și tot voi vă plângeți că nu aveți libertate de exprimare. Dar vă înțeleg. O masă enormă de proști vă crede și vă consideră eroi. Vă folosiți de acest rușinos conglomerat pentru a vă susține cauza și patronul infractor, care a furat inclusiv din banii acestor pulea, acestor hodorogi senili care au venit ieri la miting. Sinistru absurd al situației. Badea, te simți bine cu fanii ăștia lângă tine? Probabil că da. Rușinea din forul interior trece repede, banul rămâne. 

Imaginați-vă că BBC ar organiza un protest pentru că un mare mafiot a fost închis, în timp ce jurnaliștii de acolo ar urla în permanență că este vorba de un dosar politic. Eh, glumesc. Nu vă bateți capul. 

Mi-e silă de Antena 3, de toți angajații și de toți invitații acestui post. Mi-e scârbă de secta lor și de șezătorile lor (aseară Gâdea i-a pus pe toți să se ridice în picioare, treceau printr-un moment solemn). Îmi aduc aminte de un departament al unei multinaționale în care am lucrat. Spun unii că doar vuvuzelele, adică vedetele care au emisiuni și invitații lor, poartă vină. Nope. Atâta vreme cât tu iei bani de la un patronat corupt până în măduva oaselor, fie te complaci în situație, fie ești ultimul habarnist, chit că vorbim de șoferi și de femeile de serviciu. Îi înțeleg, sincer, au nevoie de bani. Dar asta nu înseamnă că nu mi-e silă și de ei. Antena 3 reprezintă un focar de infecție și tot ce e acolo pute, mai mult sau mai puțin. Pute a ipocrizie, melodramă, manipulare, instigare, denaturare. Pute infect și periculos. 

Așadar hai la detox. Dar nu înainte de a savura satira de mai jos. E foarte mișto realizată.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?