Homo homini penibilus (VIII)

De bine ce spuneam ieri că o las mai moale cu nenorociții de la Antena 3, tocmai mi-au ridicat una prea bună la fileu. Este de-a dreptul stupefiant și grotesc felul în care se prostituează "vedetele" postului și cum profită de bătrânei tembeli pentru a-și pune în practică mizeriile. Cică Badea și acel extrem de fad Felix Lache (da, lache) au pus-o de un flash mob în fața unei vile deținute de Băsescu. Ei și vreo 10 boșorogi aduși cine știe cum pe acolo.

Îmi e milă de ei, pe bune. De componenții acelui grup olderama, nu de ticăloșii anteniști. Găsiți aici video. Dacă nu aveți răbdare să priviți acest freak show vreme de un sfert de oră, dați skip pe la minutul 14:00, să-i vedeți cum dădeau din mâini ca niște maimuțe drogate. Ceva mai penibil rar mi-a fost dat să văd. 

Asta e, Bădie, pentru banii pe care-i sugi se pare că trebuie să prestezi și din astea. Să transpiri ca un porc alături de niște senili, dând din mâini și făcând practic  nimic pe o stradă, ziua în amiaza mare, fără să te bage nimeni în seamă. Nicio flegmă nu meritați, nici tu și nici acel Lache. Ați merita însă ca rudele mai tinere ale bătrâneilor respectivi să vină peste voi și să vă calce în picioare.

Mai că nu-mi revin. Este probabil cel mai ridicol episod al mini serialului "homo homini penibilus". Și este clar că vor urma și altele. Deci ce au făcut? Au luat niște bătrâni pentru a-i pune să dea din mâini pe stradă, ca niște retards? Vă dați seama că lăbarii ăștia doi nu și-au putut convinge nici măcar prietenii să vină la acest "flash mob"? 

Așa ceva nu poate fi adevărat. Iar dacă se întâmplă pe bune ar trebui încadrat la fapte penale. Este vorba despre degradarea spiritului uman și nimic altceva.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?